5 ноября 2018

Мало хто може посперечатися з тим, що натуральне дерево виглядає набагато шляхетніше і дорожче, ніж будь-який інший матеріал.

Однак, як кажуть, будь-яка краса вимагає жертв, а у випадку з дерев'яними меблями – догляду. Вже давно зрозуміло, що не тільки від породи деревини залежить довговічність та якість меблів. В облік приймають всі фактори, у тому числі і температурний режим виготовлення, вологість матеріалу та просочення частин меблів. Навколишнє середовище, в якому знаходяться меблі з дерева, також має велике значення. У приміщенні з підвищеною вологістю може завестися грибок, а де сухо виріб може потріскатися. Для захисту рекомендується обробляти меблі спеціальними складами. Завдяки таким просоченням можна захистити меблі від зараження грибком, покращити естетичний вигляд виробів, усунути дефекти або виконати відразу кілька захисних властивостей.

Читать далее →
5 ноября 2018


Якщо ви хочете, щоб готові меблі або меблі на замовлення прослужили вам довго і не завдавали клопоту, підійдіть до вибору фурнітури з усією відповідальністю.

Вибираємо відповідально

Вплив фурнітури на якість, дизайн, надійність та швидкість збирання меблів не варто недооцінювати. Різні деталі для скріплення та розсувних ящиків/дверей, магніти, амортизатори, петлі, фіксатори, клямки, комплектуючі для шаф-купе, кріпильні елементи, ручки та багато іншого – без цього предмети нашого інтер'єру не зможуть існувати. Саме різноманітна та якісна фурнітура дозволяє конструювати надійні та стильні меблі.

Читать далее →
8 августа 2018

Досягти цього можна лише за допомогою належного догляду за меблями. Компанія Аскалон виготовляє дивани з оббивкою наступних типів тканин:

Флок
Мікрофібра
Жаккард
Велюр
Рогожка
Штучна шкіра (Кожзам)
Ми хочемо поділитися з Вами основними правилами поводження з оббивкою диванів. Ось такі рекомендації наших спеціалістів.

Читать далее →
5 августа 2018

Конечно, при наличии недюжинной силы можно просто толкать или тянуть шкаф, надеясь на удачу, но мы рекомендуем вам обратить внимание на несколько правил, которые сделают этот процесс «безболезненным».

В первую очередь, сюда применимы все способы из первой части.

Если вы решите воспользоваться вариантами с четвертого по седьмой, то поверхность можно дополнительно намазать водным раствором мыла. Так повреждений будет еще меньше. И, конечно, не забывайте о безопасности: лучше действовать медленно и аккуратно, дабы тот же шкаф или его содержимое не свалилось вам на голову.

Читать далее →